Gabriel vant NM i industrimekanikerfaget

Gabriel vant NM i Industrimekanikerfaget

Gabriel vant NM i Industrimekaniker-faget

Gabriel Andrén har vært lærling i KSM i snart to år. Han er faglig dyktig og ble plukket ut av opplæringskontoret i Skien til å delta i yrkes-NM i industrimekanikerfaget. Det ble avholdt på Raufoss i april. Vi ble svært stolte, men ikke veldig overrasket da han vant.

TØFF KONKURRANSE

«Vi var tre stykker som lå jevnt gjennom hele konkurransen, der alle oppgaver hadde en fast poengscore med tilleggspoeng for utførelse. Det er selvsagt artig med en norgesmestertittel.

Det var en som mente jeg burde gå med gullmedaljen rundt halsen hele dagen her, men jeg er ikke helt den typen. Det er jo greit å ha i bakhånd som motsvar i kompisgjengen, om noen trenger å jekkes ned litt», sier Christopher Gabriel Andrén med et smil. 

LÆRLINGER ER FREMTIDEN

I KSM er vi opptatt av å bringe kunnskap og kompetanse videre til de unge. Gabriel er en av de mange lærlingene som har vært hos oss.

KSM har et godt miljø for lærlinger og de utgjør en viktig byggesten i den videre utviklingen av selskapet.

«Vi setter vår stolthet i å ta godt vare på lærlingene våre. De blir raskt en del av miljøet og får stadig nye faglige utfordringer» forteller Janne Stenehjem, daglig leder hos KSM.