Tjenester

Vår store maskinpark og solide varelager, gjør oss i stand til å reparere eller produsere med både høy kvalitet og hastighet. Med beliggenhet sentralt på Østlandet og effektiv logistikk, leverer vi alltid raskt og har god oppfølging hele veien.

Maskinering

Med spesialtilpasset utstyr i vårt mekaniske verksted,  leverer vi alt innen cnc-maskinering. Vi bearbeider alle typer stål og metaller, samt plast.

Vi benytter CAD-programmering som sikrer både effektivitet og høy presisjon, samt trådskjæringsmaskiner som gjør at vi kan produsere svært kompliserte deler.

TRÅDSKJÆRING\ FRESING \ DREIING \SVEISING

Hydraulikk

Vi produserer og overhaler alle typer hydrauliske sylindere samt graveskuffer, grinnfester og rippere. Vårt utstyr og kompetanse gjør oss ledende i Norge på feltet.

 Vi har sertifiserte sveisere, godkjent slangeverksted og bredt utvalg på lager. Vi kan utvikle fra tegnebrettet eller produsere på kravspek.

SYLINDERSERVICE -OG PRODUKSJON  \ SVEIS

STORT VARELAGER \ PROTOTYPE \ TEGNING

Engineering

Våre kompetente produktutviklere kan bistå fra idé til ferdig prototype, eller kun på deler av en produktutvikling. Vi har utviklet flere produkter i tett samarbeid med kundene våre.

Våre prosjekter og samspill omfatter alt fra komponenter og utstyr kundene våre benytter i egen produksjon, til komplette maskiner eller produkter til kundens eget produktsortiment.

Ta kontakt for mer informasjon om muligheter.

Idé  \ Tegning \ PROTOTYP \ Utvikling

Fikstur

Vi har lang erfaring med å lage fiksturer og verktøy. Ettersom vi produserer en rekke produkter, fra idé til masseproduksjon, har vi opparbeidet solid kompetanse på oppspenning av deler som skal maskineres eller bearbeides.

Ofte kan vi maskinere alle delene i én operasjon, slik at du sparer både tid og penger.

OPPSPENNINGSJIG \ OPPSPENNINGSVERKTØY

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.