Bransjer

Vi har levert robuste løsninger i inn- og utland i snart 30 år. Vi har vi solid kunnskap og erfaring innen en rekke ulike industrier og bransjer, og forstår raskt problemet og hvordan vi skal løse det.

Maskinentreprenør og Anlegg

Vi gjøre både reparasjoner og utvikling av helt nye produkter til alt av gravemaskiner og anleggsmaskiner. På kundelisten finner du blant annet Veidekke, Skanska og Mesta. Vi tilbyr sylinderservice, pakningsbytte, stangbytte og flaskebytte, og kan levere reparasjon av maskiner og sveis av deler og komponenter.

Reparasjon \ RESERVEDELER \ Produktutvikling

Offshore

Reparasjon og produksjon av sylindere til små og store komponenter. Vi kan bistå med utvikling basert på tegninger fra kunde, eller vi kan tegne basert på eksisterende komponenter eller annen kravspesifikasjon fra oppdragsgiver. Kunder omfatter blant annet Agility og Odfjell drilling.

Tegning\ Produksjon \ Reparasjon

Vannkraft og fornybar energi

Vi tilbyr løsninger ved havari eller behov for utbedring. Vi leverer reparasjon- og produksjon av sylindere, reparasjon av deler til sluseporter og nylaging av slitedeler. Hydrauliske komponenter, bolter og foringer produserer vi i vårt mekaniske verksted.

Løvenskjold, Fossum Kraft, Skagerak kraft og Statnett er noen av kundene vi jobber med i denne bransjen.

Reparasjon \ Produksjon \ Utbedring

Prosess- og næringsmiddel- industri

Når produksjonslinja står haster det med reparasjon. Vi kommer raskt på befaring, og vi finner løsninger for reparasjon – så produksjonen kommer kjapt i gang igjen. Vi produserer etter kundens tegninger, eller bistår med tegning ved behov. Ved produktutvikling og forbedring av eksisterende komponenter tegner vi ofte i samspill med kunde. Her bistår vi blant annet Orkla, Milba og Ineos.

TEGNING \ PRODUKSJON \ REPARASJON

Produksjonsindustri

Basert på tegninger eller annen kravspesifikasjon fra kundene våre kan vi prise og produsere elementer og komponenter til ulike maskiner. Vi kan produsere og levere alt fra én enhet til storskalaproduksjon.

Kunder vi leverer til i produksjonsindustrien omfatter blant annet ABB, EFD og Maxeta.

SERIEPRODUKSJON \ VERKTØYMAKERI 

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.