ISO9001 Sertifisering

ISO9001 Sertifisering i 2023: KMS's forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet

Vi er begeistret for å dele at KSM har vært ISO 9001-sertifisert siden 2023, og vi vil gjerne dele med dere hva dette betyr for deg som kunde og hvilke fordeler det bringer til vårt samarbeid.

ISO 9001-sertifiseringen er et uttrykk for vår kontinuerlige forpliktelse til å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet. Dette sertifikatet, offisielt dokumentert den 2. november 2023, har satt strenge krav til hele organisasjonen vår. Vi har et kontinuerlig fokus på kvalitet i alle aspekter av vårt daglige arbeid, og dette er en forpliktelse vi tar svært seriøst.

Gjennom hele sertifiseringsprosessen i 2023 har vi opplevd en positiv utvikling. Vi har styrket vår internkontroll, forbedret arbeidsprosesser og økt effektiviteten, alt med mål om å tilfredsstille våre kunders behov på best mulig måte.

Men hva betyr egentlig ISO 9001 for deg som kunde?

Kvalitetssikring: ISO 9001-sertifiseringen bekrefter at vi har et solid kvalitetsstyringssystem

på plass for å sikre at våre produkter og tjenester møter dine forventninger og krav.

Kundetilfredshet: Gjennom fokus på kvalitet er vårt mål å overgå dine forventninger, og ISO 9001 bidrar til kontinuerlig forbedring for å sikre din totale tilfredshet.

Pålitelighet: ISO 9001-sertifisering er et bevis på vår pålitelighet som leverandør. Du kan ha tillitt til at vi vil levere kvalitetsprodukter og tjenester hver gang.

Vi er også glade for å kunngjøre at vi har tatt beslutningen om å utvide vår sertifisering til å også inkludere ISO 14001 for miljøstyring. Dette prosjektet er planlagt å resultere i sertifisering samtidig med resertifiseringen av ISO 9001 – primo september 2024. Vi ser frem til å fortsette vår reise mot å være tyngst på fagkompetanse og lettest å spørre.

Takk for at du er en del av vår reise mot kvalitet og kundetilfredshet!