Om oss

Vi har maskiner, utstyr og kompetanse til å levere alt fra enkle maskindeler til komplett produktinnovasjon. Vi leverer kvalitetsløsninger – raskt!

KORTREISTE KVALITETSLØSNINGER

Vårt store mekaniske verksted ligger sentralt på Østlandet, så vi kan trygt si at vi driver med kortreist maskinering og hydraulikk.

Hos oss finner du dyktige fagfolk med solid breddekompetanse innenfor cnc-maskinering, hydraulikk, tegning og konstruksjon. Her er du sikret kvalitet i alle ledd. Vi setter vår stolthet i å levere til avtalt tid, pris og kvalitet. Du kan stole på oss!

I KSM jobber vi smart og effektivt, slik at du som kunde sparer tid og unødige kostnader. Vi er tilgjengelige når du trenger oss, vi lytter og vi går den ekstra mila for å finne de beste løsningene for deg. 

MASKINERING  HYDRAULIKK  ENGINEERING  FIKSTUR

DETTE STÅR VI FOR

I KSM jobber vi sammen, på tvers av våre fagfelt, for å kunne levere den aller beste kundeopplevelsen, både hva gjelder selve produktleveransen og prosessen dit. Verdiene gir oss retning og er noe vi etterlever, hver dag på jobben.

Påskrudd

Vi tar farget på alvor og leverer kvalitet og nøyaktighet i alt vi gjør. Vi er presise, holder avtaler og er 100% tilstedet når vi er på jobb. Vi står alltid på – og gir oss ikke før vi har funnet gode løsninger for kundene våre. Vi sørger for å holde oss oppdatert, slik at kompetansen vår alltid skal være relevant. Vi er skikkelige arbeidsfolk – tvers igjennom til å stole på.

RASK

Vi jobber effektivt uten at det går på bekostning av kvaliteten. Har vi ledig tid, utnytter vi den godt ved å bidra med andre oppgaver. Vi prioriterer å svare telefoner og mail, og gir kjapt tilbakemelding til både kunder og kollegaer. Vi setter vår stolthet i å holder tidsfrister, for vi vet tid er viktig for kundene våre.

Vi er «fremme i skoa» – tar initiativ og er nysgjerrige på nye muligheter.

Sammensveiset

Vi spiller alltid på lag, og vet at vi gjør det best når vi gjør hverandre gode. Vi går den ekstra mila for både kunder og kollegaer for å finne de gode løsningene. Vi er en ja-bedrift! Vi hjelper hverandre, også når det ikke gagner oss selv. Vi bidrar til fellesskapet med vår positivitet – og vi deler raust  av vår kunnskap. Vi tenker at alt er mulig, og at vi får til det meste    sammen!

ISO9001 - SERTIFISERING

Som en del av vår strategi for å styrke vår konkurransekraft og markedsposisjon har KSM gjennomført en vellykket sertifiseringsprosess i henhold til ISO 9001 i 2023. Vårt offisielle sertifikat ble dokumentert den 2. november 2023. Dette markerer en forpliktelse til å opprettholde et kontinuerlig fokus på kvalitet i alle aspekter av vårt daglige arbeid.
Vi opplevde prosessen som svært positiv, og ser nå frem til å utvide vårt engasjement ved å gjennomgå en sertifiseringsprosess i henhold til miljøstandarden ISO 14001, med planlagt sertifisering primo september 2024.

 

KSM, din partner for kvalitet og miljø – tyngst på fagkompetanse, lettest å spørre!

Vår historie: 25 år med maskinering og hydraulikk

Det startet i en leid garasje i Grenland i 1996. De to arbeidsomme kameratene Jarle H. Karlsen og Sindre Solbakken utførte maskinering på kveldstid og i helger. 25 år senere leverer over 30 ansatte maskinering og hydraulikk til bedrifter over hele landet fra Grenlands største mekaniske verksted.

KSM - Sten på sten

Virksomheten vokste sakte men sikkert. Etterhvert ble etterspørselen etter maskinering så stor at KSM flyttet fra Falkum til Trio Brusfabrikker. I starten hadde maskinparken bestått av to brukte CNC- styrte automatdreiebenker. Men eierne besluttet snart at investeringer i solide maskiner og utstyr var avgjørende. Første store investering var en Mori Seiki dreiebenk. Minst like viktig som investeringer i utstyr, var å få inn dyktige og driftige folk. I 2003 ble blant annet Frode Holm og Inge Slaaen ansatt, begge er fortsatt i selskapet. På dette tidspunkt utvidet vi også tjenestespekteret til også å omfatte hydraulikk.

eget bygg og MEKANISK VERKSTED

Oppdragsmengden fortsatte å øke og kjellerlokalet ble stadig mer uegnet. Etter et møte med Skien kommune endte vi opp med en flott utkikkstomt på Rødmyr Industriområde og i 2004 flyttet vi inn i eget bygg for første gang. Veksten fortsatte  og ved tiårsjubileet i 2006 hadde KSM 10 ansatte. året etter var bygget allerede for lite for den store oppdragsmengden. Det måtte bygges på og stadig flere dyktige fagfolk kom om bord. Da kalenderen bikket 2009, var vi blitt en komplett leverandør av maskinering og hydraulikk. Vi hadde 14 ansatte og hadde fått vår første lærling.

Sindre_om oss
ENGINEERING OG PROTOTYPEPRODUKSJON

I KSM påtok vi oss tidlig avanserte oppdrag med ansvar for tegning og engineering, og i 2014 ble en egen avdeling etablert. Veksten fortsatte og igjen ble det behov for mer plass. Ny tomt på Rødmyr ble kjøpt og nytt bygg reist, denne gangen med konstruksjon spesialtilpasset virksomhetens produksjon og med mulighet for utvidelser. I 2016 var det duket for innflytting, da hadde selskapet vokst til 22 ansatte. Samme år ble også første oppkjøp gjennomført da KSM kjøpte Skien Verktøyindustri AS. Med det ble tjenestetilbudet utvidet til å omfatte verktøymaker og trådskjæring. Sistnevnte muliggjør tilvirkning av svært avanserte maskindeler og produkter.

STOLT LEVERANDØR TIL SOLIDE KUNDER OVER HELE LANDET

I 2021 kunne vi feire 25-års jubileum og vi er fortsatt i vekst og utvikling. Vår lange tilstedeværelse i markedet har gitt oss mange faste kunder som stadig vender tilbake til oss. Vi er stolte av kundeporteføljen vår og takknemlig for det gode samarbeide vi har med virksomheter fra mange ulike bransjer, over hele landet. Men aller mest stolte er vi av folka våre; dyktige og engasjerte ansatte som brenner for å løse utfordringene til kundene våre – hver dag. 

Samarbeidspartnere

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.