Nytt navn, ny logo og ny nettside – samme folka

Nytt navn, ny logo og ny nettside – samme folka

Nytt navn, ny logo og ny nettside – samme folka

Vi har gitt oss selv en overhaling. Nå har vi gjort det enklere for deg som kunde å se hva vi leverer og hva vi står for.

EN SKIKKELIG OVERHALING

Vi synes det var på tide med et løft av vår kommunikasjon. Med mål om å forenkle og bli tydeligere både på hva vi kan levere og hva vi står for, har vi fått ny drakt. Vi har i prosjektet hatt fokus på kundene våre og hvilke problemer vi skal løse for dem.

Tidligere Karlsen og Solbakken Maskinering AS heter nå KSM AS. Vår nye logo logo illustrerer to dreieskjær som brukes i maskinering. Navnendringen legger til rette for en enklere kommunikasjon via ksm.no og logoen har et tidsriktig design. Samtidig tar har vi tatt vare på historien om vår kjernevirksomhet fra KSM sin spede begynnelse tilbake i 1996. Endringen ble feiret med kake for alle de dyktige folka våre.

GOD HJELP FRA VÅR SAMARBEIDSPARTNER OG RÅDGIVER

Til å lose oss gjennom prosjektet valgte vi Berg Allum i Sandefjord som vår langsiktige samarbeidspartner på kommunikasjon. De leverer gode tjenester med høy kompetanse og stort engasjement, raskt. Akkurat slik også vi i KSM ønsker at våre kunder skal oppleve oss.

«Det har vært spennende å jobbe med de dyktige og engasjerte folka i KSM. Sammen har vi fått på plass en kommunikasjonsplattform og nye nettsider som står mye mer i stil til kvaliteten KSM leverer i arbeidet sitt enn det gjorde før» sier Helene Berg Allum, faglig leder i Berg Allum.

Mange tror at det å fornye kommunikasjonen bare handler om å «pynte litt» på nettsiden, her var Berg Allum klinkende klare i sine råd om at resultater skapes ved å bygge fundamentet først. I KSM har vi derfor vært opptatt av å få hjelp til å utvikle god en strategi for kommunikasjonen før tekst og design utvikles. Det er først da man skaper en helhetlig merkevare som kan leve og vokse over tid.

Om du og din bedrift vurderer å utvikle nye hjemmesider anbefaler vi gjerne BergAllum.

NYE NETTSIDER

Her vi du vil finne den informasjonen du søker raskt og enkelt. Vi ville vise frem mer av våre dyktige og engasjerte fagfolk, derfor har vi tatt mange nye, fine bilder.  

Vi setter alltid kunden først og dette var også bærende da vi skulle utvikle nye nettsider. Vi stilte oss følgende spørsmål:

  • Hvilken informasjon søker våre kunder?
  • Hvordan bygge opp sidene slik at våre kunder finner det de søker raskt og enkelt?
  • Hvordan sikre at det er enkelt å få kontakt via hjemmesiden ksm.no?

Har du tilbakemeldinger til våre nettsider hører vi gjerne fra deg, kontakt Anita på anita@ksm.no